Reparatie en diensten

Bij Computerhulp Brandevoort kunt u terecht voor reparatie van uw hardware en software. We repareren alle merken computers en laptops en streven ernaar om dit bij u op locatie te doen. Blijkt er meer tijd voor nodig of zijn nieuwe onderdelen noodzakelijk? Dan zetten wij alles op alles om u hierin zo snel mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard sluiten we uw hardware na de reparatie weer naar behoren aan, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Ook voor het aanleggen en beveiligen van een draadloos of een bekabeld netwerk staat Computerhulp Brandevoort voor u klaar. Daarnaast is het van belang dat uw computer, laptop en netwerk goed beveiligd zijn met het oog op hackers en virussen: met de implementatie van een virusscanner en een firewall zijn wij u graag van dienst.

Ook goed om te weten:
Computerhulp Brandevoort stelt graag een schaderapport op voor de verzekering als uw computer of laptop beschadigd is door bijvoorbeeld een vloeistof of overspanning. Is uw systeem gecrasht? Geef de hoop niet op; er bestaat een kans dat we alsnog uw bestanden kunnen behouden of achterhalen.

kabelRechts